tisdag 28 februari 2012

Inte allt i februari

Det skulle bli och har varit en lång februari för Sändaren med fem utgåvor som vi konstaterade för en månad sedan. Allt hann vi inte med. Fortfarande har vi ingen ny hemsida och webb.
Fast det är nära. Det mesta är klart och vi redaktörer sitter på utbildning. Vi gör framsteg, framför allt mina kolleger. Men vi behöver en provvecka utan att nå ut i offentligheten. Vi har ett startdatum men vi säger för säkerhets skull inget.
Förhoppningsvis är fortfarande innehåll viktigare än form. I veckan skriver vi om vaölvervakning med anledning av kommande presidentval i Ryssland. Vi berättar om hur valövervakningen internationellt vuxit fram och hur den går till. Några av oss på redaktionen känner att vi själva gärna skulle vilja vara med i detta.
Rikard Roitto svarar på frågor och invändningar från läsare halvvägs i sin bibelbruksserie. Och vi porträtterar Robert Eriksson, pastor som gillar det vanliga livet och Bruce Springsteen.
Ledaren - som tillhör det som i sin helhet kan läsas på webben - vågar sig på en utflykt till Missionskyrkans tonårstid och tidiga medelålder för att få perspektiv på gudstjänstdiskussionen.
Anders M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar