tisdag 3 maj 2011

Veckolöpsedel trots allt

Man ska inte använda webben och bloggar för att göra reklam för innehållet i kommande papperstidningar, fick jag lära mig på en kurs förra veckan om hur man använder sociala medier i journalistiken. Fel alltså med vårt försök att aktivera bloggandet med en veckorapport varje tisdag om det nummer av Sändaren som är att vänta i morgon onsdag.
Läs ändå mer i morgondagens tidning - om USA och amerikansk säkerrhetspoltiik efter bin Ladin (delar av det har vi faktiskt redan lagt ut på webben), vår egen och samfundsledarnas kommentarer till att det inte blir något förslag på kyrkoledare till den kommande GF-kyrkan, om saligprisningen av förre påven och dess samband med katolska kyrkans kris, om Saab-underleverantörers framtidsplaner i samband med Saabs kris, om Diakonias nya planer att bli medlemsorganisation (som är intresantare och mer kontroversiella än det låter).
Liv Södahl krönikerar, missionspastorna i Boråas angriper fransk imperialism i Afrika, Harriet Löwenhielm presenteras utifrån ny bok och Larsåke W Persson skriver om söndagens predikotext.
Visst är Sändaren mångsidig på ett sätt som Du inte får på något annat sätt, vare sig i pappersform eller i cyberrymden!
Anders M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar