tisdag 31 januari 2012

Stor februari för Sändaren

I år kommer det fem utgåvor av Sändaren i årets kortaste månad februari. Det är skottår och både första och sista onsdagen i månaden är utgivningsdagar för Sändaren.
Denna stora februarimånad för Sändaren marker vi särskilt med att dra igång ett par nyheter i tidningen.
Vi inleder en längre artikelserie om bibelbruk som vi inspirerats till av ett av Gemensam framtids tre första fokusområden, bibel och bön. Sändaren blir sitt eget folkuniversitet under några månader och vi vågar lova att undervisande lektorn Rikard Roitto från THS är en mycket inspirerande skribent och lärare. Artikelserien komemr också att publiceras här på webben.
Nästa vecka blir det fortsatta förändringar. Då gör vi om sidan tre i papperstidningen till att bli ytterligare en sida för opinion och debatt. Vi har inbjudit bland andra politiker och opinionsbildare i olika organisationer som står Gemensam framtid nära att skriva ledarliknande kommentarer. De ska skriva utifrån sina kunskaper och intresseområden och så bidra till att tidningens insidor börjar med ett ordentligt opinionsuppslag.
En tredje februarinyhet hoppas vi på lagom till månadens sista dag, en ny webbtidning. Det är alltid litet känsligt att lova för mycket om projekt som innefattar teknik. Så vi lovar inget. Men hoppas.

ANDERS MELLBOURN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar