onsdag 19 oktober 2011

I skrivande stund

är det litet förvirrat och famlande. Dagens nummer av tidningen har inte kommit till redaktionen. Men förhoppningsvis till en del av läsarna.
Vi undrar bland annat hur det blev med 8 sidor Församlingsliv. Och så har vi skrivit om EU-kommissionens nya förslag till femårsbudget för den gemensamma jordbrukspolitiken. Varför har kollegerna i övriga nyhetsmedier (Rapport undantaget i förra veckan) inte uppmärksammat detta annars återkommande hatobjekt i EU-samarbetet? Blev det för mycket Juholt? Sändarens ledare i det ärendet ligger för övrigt redan här på hemsidan.
Mest besvärande ovisst just nu är presstödsnämndens sammanträde i dag: Har vi någon framtid som allmän nyhetstidning? Det förutsätter att nämnden säger ja till vår ansökan om driftsstöd.
Och vi lär få vänta på beskedet. Beslutsprotkollet ska vara justerat innan det offentliggörs. Lätt magirritation får vi leva med till början av nästa vecka.
Anders M

1 kommentar:

  1. Thorsten Schütte20 oktober 2011 kl. 08:28

    När det nu efter framgågen i presstödsnämnden är hyketsbevakning som är högt prioriterat, då bör Sändaren ha en reportage från Långared efter det brutala dubbelmordet som ju djupt berör församlingen på platsen. Reportagen kan ha en annan fokus än sensationsjournalistiken och fokusera på församlingen som både drabbad och hjälpande!

    SvaraRadera