onsdag 14 september 2011

Presshaveri

En av våra trognaste läsare har undrat varför blogginläggen upphört ett tag. Svaret är att chefredaktören varit på semester.
I dag når förhoppningsvis Sändaren i papppersform abonnenterna som vanligt. Men det är inte helt säkert. Ett presshaveri i vårt tryckeri i går medförde kraftigt försenad tryckstart. Posten var samarbetsvillig och lovade distribuera tidningen ändå och tidningen ska ha gått ut till prenumeranterna. Men tll redaktionen har vi inte fått vår specialsändning från tryckeriet.
Det är något särskilt med den här tidningen så vi hoppas den kommer fram. Utöver de vanliga tidningssidorna finns en andra bilagedel som vi gjort tillsammans med Kyrkans tidning. Den innehåller enbart reportage från svältens Östafrika med texter och bilder från våra gemensamma utsända Annika Ahlefelt och Lars Rindeskog. Vi är stolta och glada över att ha kunnat göra en sådan satsning kring en viktig och upprörande fråga.
Men vi hoppas att det här ska var en engångshändelse. Svälten i östra Afrika är inte naturgiven. Att människor fortfarande svälter i världen är en skandal och borde inte få förekomma, som vi skrev i Sändarens ledare i nr 35, 31 augusti.
Anders M

1 kommentar:

  1. Den trogna läsaren fick tidningen inklusive bilaga i går onsdag, tack!

    SvaraRadera