tisdag 14 juni 2011

Tio dagar med GF

Sändaren fick väldigt många positiva kommentarer under Avstampkonferensen i Kristi Himmelsfärdshelgen och citerades då och då i debatterna.
Vårt nummer förra veckan har vi också fått många tack för. Och de som fortfarande samlar på historiska papperstidningar fick förhoppningsvis ett samlarobjekt.
Men även en obotlig gammal tidningsmakare erkänner att det gav en särskild puls att under konferenserna följa utvecklingen i samtid genom #avstamp på twitter. Tack, Gustaf, Jonas och andra som bjöd och hjälpte mig in.
Litet mer om barnkonferens och Equmenia i Sändaren har vi i efterhand sett önskemål om. I den tidning som kommer i morgon berättar Susanne Järved om varför hon inte skrev i tidningen utan i stället var just på barnkonferensen.
Och visst bör vi alltid skriva mer om Equmenia, även om ordförande Johan just i Sändarens konferensnummer själv säger att årets riksstämma var ett mellanår.
Johan med fästmö möter vi för resten i en förlovningsintervju på familjesidan i morgondagens Sändaren. Mycket trevlig text där vi får lära oss litet om hur högnivåraggning på kyrkokonferenser går till.
Grattis Josefin och Johan.
Anders M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar